Wie zijn wij

Na jaren in de legionellabestrijding te hebben gewerkt en de installatie en het onderhoud te hebben uitgevoerd aan oog- en nooddouches, is bij ons steeds meer het besef gekomen dat deze veiligheidstoestellen kwalitatief beter, goedkoper en efficiënter op het gebied van onderhoud geproduceerd konden worden. Vooral legionella bleek in oog- en nooddouches in industriële installaties, laboratoria en offshore grote problemen te geven; het gevolg van gebruik van de verkeerde materialen, slecht- of geen advies op het gebied van legionellapreventie en onvoldoende mogelijkheden om het water periodiek in beweging te houden. Hier zijn wij op ingesprongen door de meest legionella-onvriendelijke oog- en nooddouches op de markt te gaan produceren. Wij maken alleen apparaten die aan de hoogste eisen voldoen qua materiaal, veiligheid en prijzen en kunnen u bovendien uitstekend adviseren in het legionella-vrij houden van uw installaties.

In 2015 hebben wij ook de enige elektronisch geregelde industriële doorstroomverwarmer in zijn soort in Nederland geïntroduceerd: in een voor uw doelstelling geschikte installatiekast, met temperatuurinstelling, digitale temperatuuraanduiding en volledig volgens de door u gewenste specificaties. Groot voordeel van de elektrische doorstroomverwarmer is dat er geen gasleiding, rookgaskanaal, afvoer en luchtaanzuiging nodig is; hij is dus absoluut onderhoudsvriendelijk. Ook de installatie is zeer eenvoudig: aansluiten op de waterleiding en elektrische voeding, ontluchten en verwarmen maar! Deze elektrische doorstroomtoestellen zijn leverbaar in alle gewenste vermogens, tot aansluitingen van 500V en ook uitermate geschikt voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie door het gebruik van FDA-gekeurde materialen.

Doordat wij zeer veel ervaring hebben in de (industriële) installatietechniek kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van leidingwerk. Hierdoor zijn wij in staat om de klant gehele projecten, van planning tot oplevering, uit handen te nemen.

Vraag naar de mogelijkheden!